dissabte, 2 de maig del 2009

Convenis einesTIC

Sembla que per fi la Generalitat ha acceptat de fer convenis referents a l'einesTIC amb les empreses disposades a donar-ne serveis. Fa pocs dies vaig rebre el model de contracte i ja l'he omplert amb les dades d'Amidasoft.
Per tant, en breu, Amidasoft Sistemes d'Informació SL serà una de les empreses recomanades per la Generalitat de Catalunya per a oferir serveis sobre el seu paquet einesTIC.

Per a qui no n'estigui al cas, l'einesTIC és un paquet que integra diverses eines de codi obert pensat per a professionals autònoms i microPIMES. Conté les eintes bàsiques de processament de texts, navegador web, client de correu eloectrònic i un conjunt d'utilitats que, des del meu punt de vista són les més interessants: facturació, gestió de contactes, assistents per als formularis que cal presentar a Hisenda...

Cal tenir en comte que Amidasoft no només és una empresa prestadora de serveis, sinó que, a més a més, estem desenvolupant les millores d'aquest paquet, pel que, possiblemen, som l'empresa prestadora de serveis que millor el coneix en tot Catalunya.